Snoei: "Ik ben het niet altijd eens met analyses van de media"

22 februari 2020, 10:02

Mike Snoei en Gelderse media willen weleens van mening verschillen. Dat stipte de trainer van De Graafschap aan na de 1-2 overwinning op FC Dordrecht. "Ik ben het niet altijd eens met de analyses van de media in Gelderland", aldus Snoei.

"Ik vind namelijk wel dat we regelmatig hele aardige stukken goed voetballen. Ook tegen Roda vorige week. Maar dat wordt dan niet belicht", zegt de oefenmeester tegen Omroep Gelderland. "Alleen we winnen wel met 2-0. Ik hoor dan steeds ja het is niet sprankelend en het is niet attractief. Maar wij willen gewoon promoveren en natuurlijk, het liefst met mooi voetbal."

De benadering van de media is voor Snoei een nieuwe ervaring. "Ik moet zeggen dat ik het wel eens anders heb meegemaakt. In Rotterdam vinden ze het allemaal geweldig hoor. Bij Feyenoord lopen ze elke week de polonaise. Het is hier een wat andere invalshoek en daar moet ik wel enorm aan wennen. Ik vind het wel eens jammer."

Snoei wijst ook op het feit dat De Vijverberg iedere thuiswedstrijd goed gevuld is. "Bij De Graafschap hebben er na een degradatie ook wel eens slechts 3 duizend mensen gezeten in het begin. Nu zit het bij ons iedere wedstrijd bijna vol. Dan doen we ook wel iets goeds. Het publiek ziet graag een winnend elftal. En dan kun je linksom of rechtsom lullen, maar dit is wel een winnend elftal. Daar kun je niet omheen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen