RKC'er Bilate kwaad: "Ik snap niet waarom die VAR er is"

22 februari 2020, 09:33

RKC'er Mario Bilate spreekt spijkerharde taal over VAR Danny Makkelie. De spits van de Waalwijkers vindt het onbegrijpelijk dat Makkelie een handsbal van Spartaan Adil Auassar in de zestien niet zag. RKC verloor vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Sparta met 0-1.

Auassar weet niet of hij de bal met zijn hand raakte. "Wel dom dat ik mijn hand uitstak", zegt hij tegen FOX Sports. "Ik had wel het gevoel dat ik iets raakte. Was het zijn hoofd of de bal? Ik weet het niet." Bilate: "Ik weet het wel zeker. Ook dit soort dingen zit ons nooit mee. Ik snap niet waarom die VAR er in godsnaam is. Ik sta op vijf meter afstand en zie dat de bal vol tegen zijn hand komt. Ik snap niet waarom dit over het hoofd wordt gezien."

Ook na het zien van de beelden blijft Bilate bij zijn standpunt. "Ik zie zijn hand bewegen. Kom op, man. Elke keer hetzelfde liedje. Tegen Heerenveen worden we genaaid, tegen Fortuna worden we genaaid omdat Diemers 86 meter buitenspel staat. Dit is weer een cruciaal moment die ons wordt ontnomen door de VAR. Ik snap niet waarom die VAR er is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen