Derby County's Cocu verrast Fulham bijna en pakt een punt

21 februari 2020, 22:41

Phillip Cocu heeft vrijdagavond bijna voor een daverende verrassing gezorgd in het Championship. De coach leek door een treffer van Wayne Rooney met Derby County lang op weg naar een overwinning tegen nummer drie Fulham, maar competitie-topscorer Aleksandar Mitrovic bezorgde de bezoekers alsnog een punt (1-1).

En dat was een kleine domper voor Cocu, die aan een goede reeks bezig was, maar inmiddels alweer drie wedstrijden op rij niet heeft gewonnen. Tegen Bristol City (7e) werd er verloren en Hudderfield Town (20e) werd er gelijk gespeeld, dus dat Cocu met zijn elftal na een klein uur via een benutte strafschop van Rooney (panenka) op voorsprong kwam, was enigszins verrassend te noemen. De oud-speler van Manchester United speelde overigens zijn 500ste wedstrijd in het betaalde voetbal in Engeland en leek dat dus op te fleuren met de winnende goal.

Maar twintig minuten voor het einde maakte Mitrovic met de binnenkant van zijn voet uit een voorzet met rechts zijn 22ste treffer van het Championship-seizoen. Daarmee staat hij bovenaan de topscorerslijst en bezorgde hij Fulham een punt bij Derby County, bij wie Florian Jozefzoon twaalf minuten voor tijd inviel maar aan de eindstand niets meer kon veranderen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen