Twente Vrouwen zetten grote stap naar eerste Eredivisie Cup ooit

21 februari 2020, 21:20   Bijgewerkt: 21 februari 2020, 21:26

FC Twente heeft vrijdagavond een enorme slag geslagen om de eerste Eredivisie Cup ooit op hun naam te schrijven. De Enschedeërs waren in het heenduel van de finale van het nieuwe bekertoernooi met 4-2 te sterk voor PSV, dat komende week in eigen huis nog wel de schade mag proberen te repareren. Renate Jansen (2x), Bente Jansen en Cheyenne van den Goorbergh maakten de treffers.

De Eredivsie Cup is een nieuwe competitie, die in oktober van start is gegaan. De teams uit de Eredivisie spelen in verschillende lagen tegen elkaar, waar uiteindelijk PSV en FC Twente als winnaars uit de bus kwamen, waarna zij de finale tegen elkaar spelen voor deze prijs.

Voor PSV had het de eerste prijs ooit uit de historie kunnen worden, maar het lijkt kansloos na de eerste negentig minuten in Enschede. Renate Jansen opende de score uit een corner na tien minuten en nam vanaf elf meter tien minuten voor tijd ook de laatste Twente-treffer voor haar rekening. Zodoende leek de return, die exact over een week gespeeld wordt, er nog slechts één voor de statistieken. Maar door twee treffers diep in blessuretijd, blijft de return toch nog interessant. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen