Tegenvaller Chelsea: Kanté drie weken 'out' en mist Bayern

21 februari 2020, 17:51

Slecht nieuws voor Chelsea:

€4.8M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté moet in elk geval het heenduel in de Champions League met Bayern München komende week missen. De middenvelder viel vorige week tegen Manchester United uit met een spierblessure en ligt er zo'n drie weken uit. Daardoor mist hij ook de topper tegen Tottenham Hotspur dit weekend in de Premier League en het FA Cup-duel met Liverpool.

Dat heeft Frank Lampard bekend gemaakt tijdens de persconferentie voor dit weekend. "N'Golo is niet fit en heeft een spierblessure. Hopelijk is hij met een aantal weken weer terug: ik schat in minimaal drie", zei de oefenmeester, die de Fransman eerder ook al moest missen. Tammy Abraham en Callum Hudson-Odoi hebben de training wel weer hervat, maar beginnen dit weekend tegen Tottenham in elk geval nog niet in de basis.

Ondanks alle afwezigen beseft Lampard dat er gewonnen moet worden, ook omdat de prestaties minder zijn. "Maar de druk is er altijd in topsport. Ook als we in de positie van Liverpool hadden gezeten, hadden we het gevoeld", aldus de manager. "We staan nu vierde, maar er zijn nog veel wedstrijden te gaan. We willen onze taak op een goede manier eindigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen