Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Guardiola rekent op gemotiveerde City-spelers en looft Vardy

Guardiola rekent op gemotiveerde City-spelers en looft Vardy

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 februari 2020 – Pep Guardiola rekent erop dat zijn spelers tot aan het einde van het seizoen vol gemotiveerd blijven in de Premier League. Hoewel Manchester City is uitgeschakeld in de titelstrijd en een straf heeft opgelegd gekregen dat het komend seizoen geen Champions League mag spelen, verwacht hij op het gebied van motivatie bij zijn spelers geen problemen. "Mijn spelers zullen de juiste inzet tonen."

Dat vertelde hij tijdens de persconferentie voor de belangrijke wedstrijd tegen Leicester City, de huidige nummer drie van de Premier League. "De juiste houding hebben ze al vele jaren laten zien", zei Guardiola, die bovendien aangaf dat het nog verre van zeker is dat de straf van The Citizens gehandhaafd blijft.

"We weten niet wat er gaat gebeuren", zei Guardiola, die de spelers wel de ruimte gaf om zelf te praten over hun toekomst, als Champions League inderdaad wordt misgelopen. Daarnaast had de Catalaan mooie woorden over voor Jamie Vardy, spits van de aanstaande opponent. "Hij is in het strafschopgebied een van de beste aanvallers die ik ooit heb gezien. In meerdere dingen is hij een exceptionele voetballer", aldus Guardiola.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd