Henderson drie weken out, Braithwaite kan direct debuteren

21 februari 2020, 14:54

Jordan Henderson is niet ongeschonden uit de Champions League-wedstrijd tussen Atlético Madrid en Liverpool (1-0) gekomen. De Engelse club meldt dat de middenvelder een hamstringblessure heeft opgelopen. Daar is hij naar verwachting drie weken zoet mee. Martin Braithwaite, donderdag gepresenteerd in Camp Nou, kan zaterdag direct debuteren voor FC Barcelona.

Henderson viel dinsdag in de slotfase van de verloren wedstrijd tegen Atlético uit. Door de hamstringblessure mist de captain onder meer de return tegen de Spaanse club. "Maar het had nog veel erger kunnen zien, zoals bij Harry Kane bijvoorbeeld. Zo erg is het niet. Het is niet cool dat hij er drie weken uit is, maar we hebben nog geluk gehad", aldus trainer Jürgen Klopp vrijdag.

Terwijl Henderson de komende tijd niet in actie komt, maakt Braithwaite zaterdag tegen Eibar mogelijk zijn debuut voor Barça. De van Leganés overgekomen aanvaller, aangetrokken als vervanger voor de langdurig geblesseerde Ousmane Dembélé, maakt deel uit van de achttienkoppige wedstrijdselectie van FC Barcelona. Uiteraard maakt ook Frenkie de Jong daar deel van uit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen