Stegeman: "Ik vind het noodzakelijk om Van Polen op te stellen"

21 februari 2020, 14:49

PEC Zwolle-trainer John Stegeman houdt tegen AZ vast aan de basiself die afgelopen zondag begon aan de verloren thuiswedstrijd tegen Feyenoord (3-4). Dat betekent dat Bram van Polen als rechtsback speelt en Gustavo Hamer als hangende rechtsbuiten. "Ik vind het namelijk noodzakelijk om Bram op te stellen", aldus Stegeman.

Daarmee kan PEC Zwolle met drie centrumverdedigers (Sam Kersten, Thomas Lam en Yuta Nakayama) spelen. Stegeman hoopt op die manier in Alkmaar een resultaat te boeken. Iets wat zondag tegen Feyenoord uiteindelijk niet lukte. "Ik pas ervoor om alles negatief af te schilderen. Drie goals maken tegen Feyenoord, dat is dit kalenderjaar nog geen ploeg gelukt", zegt de oefenmeester tegen De Stentor.

Deze week stond achter Kersten nog een vraagteken, maar hij is zondag gewoon inzetbaar. Daarnaast is Dean Huiberts ook weer helemaal fit. De geblesseerde Vito van Crooij (enkel) en Mustafa Saymak (kuit) zijn er nog niet bij. "Maar het gaat de goede kant op met ze. Hopelijk kunnen ze volgende week weer wat met de groep doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen