Wormuth: "Veel zaken vond ik unfair en theatraal van Getafe"

Wormuth: "Veel zaken vond ik unfair en theatraal van Getafe"

21 februari 2020 – Deels kan Heracles Almelo een voorbeeld nemen aan Getafe, maar het meeste van wat de Spanjaarden lieten zien tegen Ajax keurt Frank Wormuth af. Heracles speelt komende zondag in eigen huis tegen de Amsterdammers. Vanzelfsprekend heeft Wormuth het Europese duel van Ajax bekeken."De bereidheid om te lopen, om kilometers af te leggen, was een voorbeeld voor ons. Dat was een ongelooflijke prestatie van Getafe", zegt de trainer van Heracles op het clubkanaal. "Maar veel andere zaken vond ik unfair en theatraal. Zo wil ik onze spelers niet zien, dat was geen voetbal."

Ook Heracles is uit op eerherstel. De Almeloërs leden vorige week vrijdag een nederlaag bij VVV-Venlo (1-0). "Wedstrijden zoals die bij VVV-Venlo zitten erbij in een seizoen, alleen was het tijdstip ongelukkig gezien onze serie. We hebben, op de eerste twintig minuten na, niet echt slecht gespeeld. We hebben helaas geen doelpunten kunnen maken."

Wormuth ziet dat zijn ploeg goede en slechte fasen met elkaar afwisselt. "Terwijl we de volle negentig minuten een hoog niveau nodig hebben. Ajax is een klasse beter, dat weten we. Maar we hebben, na wedstrijden tegen Ajax, altijd een goede serie gehad. Daar hopen we nu weer op."

Voor het thuisduel met Ajax, dat zondag om 16.45 uur begint, mist Heracles Robin Pröpper (geblesseerd en geschorst), Navaja Bakboord, Jesper Drost (beiden een knieblessure), Dabney dos Santos (spierblessure) en Joey Konings (enkelblessure)

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 3 april 2020

  2. donderdag 2 april 2020

  3. woensdag 1 april 2020