Adzic kan tegen Willem II eerste minuten maken voor FC Emmen

Adzic kan tegen Willem II eerste minuten maken voor FC Emmen

21 februari 2020 – Luka Adzic kan zaterdag tegen Willem II voor het eerst van waarde zijn voor FC Emmen. Na speelminuten in het tweede, lonkt speeltijd voor de huurling van Anderlecht. "Luka komt eraan en hij kan dit weekend absoluut een rol hebben als invaller", zegt Dick Lukkien."Hij maakte en goede indruk. Het beeld dat wij van hem hebben, bevestigde hij", aldus Lukkien in gesprek met RTV Drenthe. "Hij is een snelle dribbelaar, die van links graag naar binnen wil komen. Zo scoorde hij ook. Het zag er een helft lang prima uit. We hebben hem een uur laten spelen. Dat is voor hem nu ook de max."

Lees ook: Emmen haalt met Adzic snel opvolger Slagveer binnen

Lukkien spreekt ook zijn respect uit voor tegenstander Willem II. De Tilburgers verrassen dit seizoen, ook al werden de laatste twee wedstrijden niet gewonnen. "Een uitwedstrijd verliezen van PSV kan gebeuren en thuis gelijk tegen FC Utrecht is een prima uitslag", relativeert de trainer van Emmen. "Willem II heeft een duidelijke structuur in de ploeg zitten. Het wordt voor ons een flinke dobber."

Adrie Koster heeft een belangrijk aandeel in het succes van Willem II. Hij krijgt de complimenten van zijn collega. "De man komt duidelijk over. Zo ken ik hem ook. Hij laat zijn ploeg heel herkenbaar spelen. Daardoor hebben ze al heel veel punten. Misschien iets te veel voor de winterstop. Maar dat dwing je ook af. Ik heb daar veel respect voor."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 10 april 2021

  2. vrijdag 9 april 2021