Schuurs diep door het stof: "Zo krijg ik nooit een basisplaats"

Schuurs diep door het stof: "Zo krijg ik nooit een basisplaats"

21 februari 2020 – Perr Schuurs kon tijdens de wedstrijd tussen Getafe en Ajax wel door de grond zakken. De twintigjarige verdediger kwam als invaller in het veld, leed dom balverlies en leidde daarmee de 2-0 in. Hij baalt als een stekker van zijn fout.Schuurs treuzelde op het middenveld en verspeelde de bal, waarna Getafe toesloeg in de counter. De jonge verdediger beseft dat hij in de fout ging. "Ik kan veel goede dingen doen. Maar die foutjes in mijn spel moeten er echt uit. Natuurlijk baal ik hier enorm van. Hier word ik op afgerekend en dat is ook helemaal terecht. Zo krijg ik nooit een basisplaats", citeert het ANP hem.

Waarom hij de mist in ging, weet hij niet goed meer. "Ik kreeg de bal van Tagliafico en voelde een duwtje. Vervolgens lever ik die bal zo maar in, ligt het veld open en wordt het 2-0. Dan kan je wel door de grond zakken." De 2-0 kan Ajax wel eens duur komen te staan in het tweeluik. "Dat is geen beste uitgangspositie."

Het was niet voor het eerst dat Schuurs een fout maakte in Ajax 1. Voor de winterstop liet hij Myron Boadu scoren tijdens AZ - Ajax (1-0). "En nu dit weer", baalt Schuurs. "We hebben natuurlijk niet alleen door mij verloren, maar ik heb mijn ploeg benadeeld. We moeten er zondag tegen Heracles weer staan. Maar daarvoor zal ik nog wel even denken aan de manier waarop het 2-0 werd. Dat was mijn fout."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 2 april 2020

  2. woensdag 1 april 2020