Frankfurt en Internazionale al dicht bij volgende ronde

20 februari 2020, 21:05   Bijgewerkt: 20 februari 2020, 21:58

Eintracht Frankfurt is dicht bij het bereiken van de achtste finale van de Europa League. De Duitsers wonnen verrassend ruim van Red Bull Salzburg: 4-1. Hetzelfde geldt voor Internazionale. In de uitwedstrijd tegen Ludogorets liet de Serie A-club een zakelijke 0-2 noteren. 

Eintracht Frankfurt - Red Bull Salzburg 4-1

Het vertrek van Erling Haaland en Takumi Minamino is voelbaar bij Red Bull Salzburg. De Oostenrijkers maakten in de poulefase van de Champions League nog indruk en brachten zelf Liverpool op de rand van eliminatie. Dankzij het succes werden Haaland en Minamino wel weggekocht uit de Mozartstad. Met alle gevolgen vandien, bleek tegen Eintracht Frankfurt. De Duitsers, waar Bas Dost wederom tot de ziekenboeg behoorde, waren een stuk doortastender. Daichi Kamada (foto) groeide uit tot man van de wedstrijd. De Japanner nam een hattrick voor zijn rekening. Voormalig Eredivisie-smaakmaker Filip Kostic maakte Frankfurts vierde. Door een rake penalty van Hee-Chan Wang mag Salzburg nog een beetje hoop koesteren.

Ludogorets - Internazionale 0-2

Internazional reisde niet op oorlogssterkte af naar Bulgarije. Doelman Samir Handanovic en Milan Skriniar waren achtergebleven in Milaan en Stefan de Vrij en Romelu Lukaku namen plaats op de bank. Wel waren er basisplaatsen voor Christian Eriksen en Lautaro Martinez, die door een gele kaart de return moet missen. Eriksen en Lukaku als invaller schonken Internazionale een uitmuntende uitgangspositie. Diep in de tweede helft opende Eriksen met zijn eerste voor Inter de score en verdubbelde Lukaku in blessuretijd de voorsprong. Ludogorets, waar Jody Lukoki niet meer in de Europese selectie zit, zal een wonder nodig hebben in de return.

Shakhtar Donetsk - Benfica 2-1

Het tweeluik tussen Shakhtar Donetsk en Benfica ligt nog volledig open. Shakhtar, waarvoor de competitie nog in de winterstop zit, trok het duel uiteindelijk naar zich toe. Shakhtar kwam via Alan Patrick vroeg in de tweede helft op voorsprong. Pizzi maakte vanaf de penaltystip nog gelijk, maar het laatste woord was aan Viktor Kovalenko.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen