Arts die Memphis opereerde: "EK halen is fysiek mogelijk"

20 februari 2020, 18:07

Memphis Depay moet het EK 2020 kúnnen halen. Dat verzekert Pier Paolo Mariani, de orthopedisch chirurg die twee maanden geleden de knie van de Oranje-international heeft geopereerd, althans. Fysiek gezien zou het eindtoernooi haalbaar moeten zijn voor de speler van Olympique Lyon.

Dat vertelt hij tegenover de NOS. Memphis werkt momenteel keihard aan zijn herstel van zijn knie, iets dat een landelijke discussie in Nederland teweegbracht: loopt hij niet te hard van stapel? Volgens Mariani gaat alles in goede orde. "Ik garandeer je dat het goed gaat. Ik zweer het op mijn gezondheid", aldus de Itlaiaanse arts, die in het verleden ook onder andere Francesco Totti en Arek Milik, Alessandro Nesta, Lorenzo Insigne en Ivan Perisic opereerde met een vergelijkbare blessure. 

Lees ookSpecialisten stellen vragen bij snelle herstel van Memphis

"Bij zijn eerste bezoek vroeg Memphis: kan ik het EK halen?", aldus Mariani in zijn kliniek. "Toen zei ik: ik ga het proberen, jij gaat het proberen. Dan gaan we duimen en zien we het wel." De Italiaan is in elk geval vol vertrouwen en is vooral blij om te zien hoe hard Memphis traint. "Ik heb er alles aan gedaan. Memphis is er keihard voor aan het werk. Als alle sterren goed staan, waarom niet?", vraagt hij zich hardop af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen