Ajax tegen Getafe met Blind, Álvarez en Traoré, Ziyech start op 10

20 februari 2020, 17:43   Bijgewerkt: 20 februari 2020, 17:56

Ajax start de belangrijke wedstrijd in de Europa League tegen Getafe donderdagavond met Lassina Traoré in de punt van de aanval. Het talent krijgt daarmee de voorkeur boven aanvoerder Dusan Tadic, die samen met Ryan Babel de diepe spits flankeert. Verder keert Daley Blind terug in de basis en hij vormt samen met Edson Álvarez het centrum van de verdediging.

De centrale verdediger kampte met problemen aan zijn hart, maar maakte alweer twee optredens bij Ajax en wordt fit geacht om vanaf de aftrap te starten. Door de afwezigheid van Andre Onana is Bruno Varela de keeper achterin, terwijl Sergino Dest als rechtsback begint – concurrent Noussair Mazraoui is geblesseerd. Nicolas Tagliafico is wel 'gewoon' de linksback van Ajax. De Argentijn staat net als Lisandro Martínez en Tadic op scherp, terwijl bij Getafe Faycal Fajr, Robert Kenedy en Angel Rodriguez op hun tellen moeten passen.

Opvallend is nog dat niet Kjell Scherpen, maar Dominik Kotarski de wisselkeeper is van Ajax. Verder zitten er naast Klaas-Jan Huntelaar vooral talenten op de bank van de Amsterdammers. Om 18.55 wordt er afgetrapt in de voorstad van Madrid.

Opstelling Ajax: Varela; Dest, Álvarez, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Ziyech, Martínez; Tadic, Traoré, Babel

Bank Ajax: Kotarski, Schuurs, Eiting, Huntelaar, Gravenberch, Timber, Danilo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen