Willem II met Heerkens en Llonch in het lastige uitduel in Emmen

20 februari 2020, 17:03

Willem II kan komend weekend tegen FC Emmen weer beschikken over sterkhouders Freek Heerkens en Pol Llonch. Het belangrijke duo ontbrak vorige week tegen FC Utrecht nog met blessures, maar zijn fit genoeg bevonden om terug te keren. Daardoor ontbreekt alleen de nog altijd zwaargeblesseerde Fernando Lewis. Koster gelooft dan ook volop in een goed resultaat in Drenthe, waar bijna geen enkele ploeg wint.

"Het is ongelooflijk, Emmen pakte van de 26 punten die ze hebben gehaald, er 23 in eigen huis. Dat is heel knap", looft Koster de opponent op de clubsite. "Over het algemeen kunnen wij best goed uit de voeten op kunstgras, dat is in het verleden wel gebleken", gelooft hij echter ook in de kansen van de Tilburgers zaterdagavond.

Omdat het een verre reis is vanuit Tilburg, reist Willem II vrijdag al richting Emmen. "We spelen al om half zeven. Dan is het verstandig om een dag eerder al te vertrekken", zei Koster tegenover het Brabants Dagblad. Om daar – met het oog op de rel van vorig seizoen – een grapje aan toe te voegen. "Dan kunnen de spelers vrijdagavond op de kamer nog rustig een potje kaarten of zo."

Lees terug: Koster schorst vier (!) Willem II'ers voor duel met Emmen

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen