Verhuurde Flemming weet niet waar hij volgend seizoen speelt

20 februari 2020, 13:33   Bijgewerkt: 20 februari 2020, 13:39

Zian Flemming werd door PEC Zwolle in de zomer verhuurd aan NEC, waar hij voorlopig een uitstekende indruk maakt. De oud-speler van Ajax scoorde al tien keer in de Eerste Divisie en laat zien dat hij een prima speler is voor de Nijmegenaren. Of hij na dit seizoen een nieuwe kans krijgt in Zwolle, is niet duidelijk.

Flemming is clubtopscorer van NEC en heeft bij Zwolle nog een doorlopend contract. "Ik heb geen contact met ze'', zegt Flemming tegen De Gelderlander. "Ik denk ook dat ze het druk hebben met hun eigen zaken. Het loopt tenslotte niet echt op rolletjes'', doelt hij op de zestiende plaats van NEC.

"Ik denk trouwens wel dat ze me in de gaten houden. Dat hebben we tenminste afgesproken en dat is ook het plan. Daarom hoeven ze me ook niet elke week te bellen. Normaal gesproken ga ik aan het eind van dit seizoen terug naar Zwolle'', zegt de middenvelder die ook in de spits uit de voeten kan.

Of er een kans is dat hij na de zomer ook nog bij NEC speelt, weet Flemming niet. "We staan op een 'play-off-plek'. Ik heb het hier naar mijn zin. We wonen leuk. Het klinkt veel te negatief om te stellen dat ik sowieso vertrek bij NEC.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen