Tadic: "Er was geen reden om naar Barcelona te vertrekken"

20 februari 2020, 10:42

Dusan Tadic was deze winter in beeld om de aanvalslinie van FC Barcelona te versterken. De aanvaller van Ajax was een kandidaat in Camp Nou, maar voelde niet de behoefte om uit Amsterdam te vertrekken. Hij is blij dat hij nog steeds speler van Ajax is.

"Ik was niet verbaasd dat FC Barcelona me voor een half jaar wilde huren, want ik geloof in mezelf en heb een uitstekend seizoen achter de rug. Maar ik heb al honderd keer gezegd dat Ajax mijn club is en er was geen reden om naar Barcelona te vertrekken, omdat ik hier alles heb wat ik wil. En ik sta tot 2026 onder contract", vertelt hij aan De Telegraaf over de Spaanse interesse.

Donderdag neemt Tadic het met Ajax op tegen Getafe, de nummer drie van Spanje. Lastig, weet de spits. "Maar op basis van hetgeen we vorig jaar en dit seizoen in de Champions League hebben laten zien, zijn wij licht favoriet. Ook al hebben we een ander team dan afgelopen seizoen en missen we Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Het is geen 80/20-favorietenverhouding, maar eerder 55/45."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen