Mourinho: "Is als Barcelona zonder Messi, Suarez en Griezmann"

20 februari 2020, 09:28

Het houdt niet over wat betreft opties in de voorhoede bij Tottenham Hotspur. Trainer José Mourinho moet Harry Kane en Heung-Min Son de rest van het seizoen missen en ook Moussa Sissoko was woensdag niet inzetbaar tegen RB Leipzig (0-1). Mourinho hoopt dat zijn ploeg overeind kan blijven.

Na de wedstrijd sprak Mourinho zijn zorgen uit over de fysieke gesteldheid van zijn ploeg. "Ik maak me geen zorgen om de 0-1 nederlaag. Het is een open resultaat. We kunnen prima naar Leipzig gaan en deze wedstrijd winnen. Ik maak me meer zorgen om mijn spelers, want we komen over een paar dagen alweer in actie. Vandaag hebben we gezien dat Steven Bergwijn, Lucas Moura en Giovani Lo Celso kapot zijn. Ik ben trots op ze, maar dit is helaas de situatie. We zitten echt in de problemen."

Tegen Leipzig was goed te zien dat Tottenham zijn twee beste centrumspitsen mist. De absentie van Kane en Son deed zich voelen. "Je moet naar onze situatie kijken", benadrukt de Portugees. "Je kunt het vergelijken met een Barcelona zonder Messi, Suarez en Griezmann."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen