LASK laat zich niet voor de gek houden door laatste duels AZ

19 februari 2020, 21:35

LASK Linz leeft vol vertrouwen toe naar de ontmoeting met AZ in de Europa League. Heel gek is dat niet, want de Oostenrijkse club stuntte afgelopen vrijdag bij RB Salzburg (2-3). Het vertrouwen van AZ kreeg door de nederlaag tegen NAC Breda (1-3) en FC Twente (2-0) juist een knauw. Dat de Alkmaarders in mindere doen zijn, zegt trainer Valerién Ismaël niet heel veel.

Hij heeft AZ hoog zitten. "We spelen een sterk seizoen in Europa en we gaan voor een topprestatie morgen. Dat is ook nodig, want we treffen een sterke tegenstander. We laten ons niet voor de gek houden door de laatste twee wedstrijden van AZ. Wij gaan er vol in", aldus de coach woensdag tijdens de persconferentie.

De zege in Salzburg heeft LASK Linz goed gedaan. "We hebben vertrouwen getankt. We hebben respect voor AZ. Maar als we honderd procent geven, gaan we hier een resultaat halen en de goede start van 2020 een vervolg geven", vervolgt de coach, die veel talent bij AZ ziet rondlopen. "Het is niet voor niks dat AZ zo hoog staat in de competitie en Ajax heeft verslagen. Dat is een uitdaging, maar die gaan we zeker aan."

Volgens Ismaël is AZ te vergelijken met Sporting en PSV, twee clubs die LASK eerder in het toernooi trof. "Ze zijn balvast, hebben een goede balans en spelers die goed zijn in één tegen één. Wij moeten daar vooral een collectief tegenover zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen