Sinkgraven hoopt op weerzien met Ajax: "Liefst zo laat mogelijk"

19 februari 2020, 17:15

Daley Sinkgraven weet hoe het is om het ver te schoppen in de Europa League. Met Ajax bereikte de 24-jarige linksback twee en een half jaar geleden de finale. Dat kunstje hoopt hij dit seizoen met Bayer Leverkusen te herhalen. Donderdag treedt de Duitse club in de zestiende finales aan tegen FC Porto.

Bayer Leverkusen redde het niet in de Champions League, maar krijgt in de Europa League een tweede kans op Europees succes. "Met Ajax heb ik toen een prachtig Europa League-seizoen mee mogen maken waarbij we de finale hebben gehaald. Met Leverkusen hoop ik hetzelfde te kunnen bereiken", vertelt Sinkgraven in gesprek met VTBL.

Zijn oude club Ajax, ook nog actief in de Europa League, zou hij graag dit seizoen nog treffen. "Dat zou ik heel leuk vinden, maar wel het liefst zo laat mogelijk in het toernooi. Dus mochten we ze tegen komen, laat het dan maar in de finale zijn."

Oranje

Hoewel hij niet bezig is met het EK van volgend jaar, komt voor Sinkgraven een droom uit als hij mee mag naar de eindronde. "Het zou een prachtige bonus zijn natuurlijk. Ik heb nog geen vakantie geboekt, dus de bondscoach mag me altijd bellen haha."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen