Heracles-captain Pröpper out door kijkoperatie in knie

19 februari 2020, 11:10   Bijgewerkt: 19 februari 2020, 12:08

Heracles Almelo moet het minimaal de komende weken toch weer stellen zonder aanvoerder Robin Pröpper. De verdediger kampt met een pijnlijk gewricht in zijn linkerknie, waarin hij eerder zijn kruisband scheurde. In een kijkoperatie wordt de schade opgenomen. "Mede vanwege mijn schorsing was dit wel een geschikt moment. Hopelijk valt het mee en kan ik over enkele weken weer op het veld staan."

Dat vertelt hij op de clubsite van Heracles Almelo. "Eigenlijk speel ik al een tijdje met klachten", legt Pröpper zijn keuze uit. "Het is dezelfde knie van de gescheurde kruisband, maar verschillende scans hebben aangetoond dat die band gewoon goed is. De knie wordt echter regelmatig dik, en dat kan ook zomaar weer over zijn of de kop opsteken. Om van alle onzekerheid af te zijn en om de knie schoon te maken wordt er nu in de knie gekeken."

Pröpper keerde dit seizoen na lang revalideren terug bij Heracles Almelo, maar moest regelmatig een stapje terug doen vanwege last aan zijn knie. Dat hoopt hij met deze operatie dus definitief te verhelpen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen