Gomes is na horrorblessure alweer snel terug bij Everton

19 februari 2020, 09:10

Mooi nieuws voor André Gomes: de middenvelder van Everton is binnen vier maanden volledig hersteld van de zware enkelblessure die hij begin november opliep. De Portugees kwam ongelukkig in botsing met Heung-min Son (Tottenham Hotspur), viel uit en leek vele maanden te moeten revalideren. Dat hij komend weekend alweer inzetbaar is, is dus een forse meevaller.

Dat heeft trainer Carlo Ancelotti laten weten. Volgens de Italiaanse coach is Gomes klaar voor het echte werk, nadat hij in een besloten oefenwedstrijd al een uur meespeelde. "Hij speelde comfortabel en is klaar voor het duel met Arsenal, denk ik. Maar ik moet nog wel met hem overleggen of hij klaar is om in actie te komen. Voor mij in elk geval wel", verduidelijkte de manager.

Lees ookEverton-middenvelder Gomes naar huis na succesvolle operatie

'Dader' Son, die na het voorval tranen in zijn ogen had, werd met rood van het veld gestuurd, maar de kaart werd geseponeerd, omdat hij weinig kon doen aan het incident. Gomes stond in januari alweer op het trainingsveld en de van FC Barcelona overgekomen middenvelder lijkt dan ook weer helemaal klaar voor speelminuten. Zonder hem presteert Everton overigens uitstekend: de laatste vijf duels is het elftal van Ancelotti ongeslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen