Gisteren gemist: Haaland kraakt ook PSG, Liverpool onderuit

Gisteren gemist: Haaland kraakt ook PSG, Liverpool onderuit

19 februari 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 18 februari.Liverpool loopt zich stuk op muur na droomstart Atlético Madrid
Atlético Madrid heeft een goede stap gezet in de richting van de kwartfinale van de Champions League. De Spanjaarden wonnen in het eigen Wanda Metropolitano met 1-0 van bekerhouder Liverpool door een doelpunt van Saúl Níguez. Doordat die treffer al heel vroeg viel, veranderde de wedstrijd in een schaakspel, waarbij Atlético alle stukken met strak verdedigen zonder veel moeite op het bord liet staan.

Fenomeen Haaland slaat opnieuw toe en velt PSG
Borussia Dortmund heeft het eerste duel van het tweeluik met Paris Saint-Germain met 2-1 gewonnen. Grote man in het duel dat pas na rust kon amuseren was de Erding Braut Haaland, die twee doelpunten voor zijn rekening nam. Neymar deed tussendoor nog iets terug namens de gasten.

Cincinnati: er speelde meer rondom vertrokken Jans
Rondom Ron Jans speelde meer bij FC Cincinnati. Dat heeft voorzitter Jeff Berding laten weten op een speciaal ingelaste persconferentie. Volgens hem bleek uit het onderzoek naar Jans dat er meer is gebeurd. "De ervaringen in de kleedkamer waren anders dan wat ons verteld is. Daarom hebben we besloten dat Ron niet langer de coach van Cincinnati kon zijn."

Statement spelersvakbond MLS beticht Jans van manipulatie
Een stevig statement van de Amerikaanse spelersbond: volgens de MLSPA heeft Ron Jans het verkeerde verhaal naar buiten gebracht. 'Het verhaal over het meezingen van een raplied is bijvoorbeeld helemaal onjuist, ondanks recente beweringen van de voormalige coach van Cincinnati', staat in de verklaring, opgeschreven door directeur Bob Foose.

'Personele problemen AZ in aanloop naar duel met Linz'
AZ kent personele problemen in aanloop naar het Europese duel met LASK Linz. Behalve de schorsing van Fredrik Midtsjø, is Stijn Wuytens geblesseerd en de spoeling achterin is al dun. Waarschijnlijk staan winterse aanwinst Hakon Evjen en Ramon Leeuwin door deze omstandigheden donderdagavond in de basis.

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 april 2020

  2. maandag 6 april 2020

  3. zondag 5 april 2020