Borussia Dortmund licht na drie duels al optie tot koop voor Can

19 februari 2020, 00:07

Emre Can is nog maar kort speler van Borussia Dortmund, maar de Duitse club heeft de optie tot koop alvast gelicht. De 26-jarige middenvelder, dit seizoen officieel gehuurd van Juventus, tekent voor vier seizoenen in Dortmund. Naar verluidt betaalt Borussia rond de 25 miljoen euro voor de Duitser.

Op Deadline Day nam Dortmund de speler op huurbasis over van Juventus, waar voor Can weinig perspectief op speeltijd was. Voor Borussia Dortmund speelde hij tot dusver drie duels. Daarin overtuigde de 25-voudig international dusdanig, dat Dortmund heeft besloten hem definitief over te nemen. Bij zijn Bundesliga-debuut voor BVB, maakte Can een werelddoelpunt tegen Bayer Leverkusen.

Can komt oorspronkelijk uit de jeugd van Eintracht Frankfurt, maar verhuisde al op jonge leeftijd naar de academie van Bayern München. Bij Der Rekordmeister brak de Duitser nooit door en vervolgde hij zijn carrière bij Bayer Leverkusen, Liverpool en daarna bij Juventus. Vanavond (dinsdag) speelt hij met Dortmund in de achtste finale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen