Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van der Werff treurt om vertrek Jans: "Dit heeft Ron niet verdiend"

Van der Werff treurt om vertrek Jans: "Dit heeft Ron niet verdiend"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 februari 2020 – Maikel van der Werff reageert teleurgesteld op het vertrek van Ron Jans bij FC Cincinnati. De trainer besloot zijn koffers te pakken vanwege alle ophef die was ontstaan na het gebruik van het vermeende N-woord. "Dit heeft Ron niet verdiend", aldus Van der Werff, speler van Cincinnati.

"Ik heb Ron nog niet kunnen spreken. We mochten de laatste dagen niet met elkaar communiceren van de onderzoekscommissie. Maar ik ga hem zeker nog spreken", laat Van der Werff (rechts op foto) weten aan Veronica Inside. "Er heerst in de spelersgroep wel boosheid en teleurstelling."

Lees meer: Jans stopt bij FC Cincinnati: hoe kon het incident zo ontsporen?

Het vertrek van Jans komt ook op een ongelegen moment, want over anderhalve week gaat het nieuwe seizoen van de MLS van start. Van der Werff: "We waren heerlijk bezig in de voorbereiding. Het groepsgevoel was goed en we wonnen veel wedstrijden. Vorig seizoen zijn wij laatste geworden maar dat was ons eerste seizoen in de MLS. Daar kon Ron overigens weinig aan doen, hij stroomde pas 9 duels voor het einde in en de laatste 5 wedstrijden waren wij ongeslagen. We zijn vastbesloten komend seizoen te gaan knallen, helaas zonder Ron."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd