Van der Werff treurt om vertrek Jans: "Dit heeft Ron niet verdiend"

18 februari 2020, 18:32

Maikel van der Werff reageert teleurgesteld op het vertrek van Ron Jans bij FC Cincinnati. De trainer besloot zijn koffers te pakken vanwege alle ophef die was ontstaan na het gebruik van het vermeende N-woord. "Dit heeft Ron niet verdiend", aldus Van der Werff, speler van Cincinnati.

"Ik heb Ron nog niet kunnen spreken. We mochten de laatste dagen niet met elkaar communiceren van de onderzoekscommissie. Maar ik ga hem zeker nog spreken", laat Van der Werff (rechts op foto) weten aan Veronica Inside. "Er heerst in de spelersgroep wel boosheid en teleurstelling."

Lees meer: Jans stopt bij FC Cincinnati: hoe kon het incident zo ontsporen?

Het vertrek van Jans komt ook op een ongelegen moment, want over anderhalve week gaat het nieuwe seizoen van de MLS van start. Van der Werff: "We waren heerlijk bezig in de voorbereiding. Het groepsgevoel was goed en we wonnen veel wedstrijden. Vorig seizoen zijn wij laatste geworden maar dat was ons eerste seizoen in de MLS. Daar kon Ron overigens weinig aan doen, hij stroomde pas 9 duels voor het einde in en de laatste 5 wedstrijden waren wij ongeslagen. We zijn vastbesloten komend seizoen te gaan knallen, helaas zonder Ron."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen