Mourinho vindt Spurs te optimistisch en rekent niet meer op Son

18 februari 2020, 16:17

José Mourinho rekent de rest van het seizoen niet meer op Heung-min Son. Daarmee spreekt de Portugees de verklaring van Tottenham Hotspur tegen. Volgens de club staat de de Zuid-Koreaan een aantal weken buitenspel, in de ogen van Mourinho is dat erg optimistisch. Tottenham maakte dinsdag bekend dat hun sterspeler een gebroken arm heeft.

Son brak zijn arm afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Aston Villa. Hij maakte de wedstrijd wel vol en was met twee treffers, waarvan één diep in blessuretijd, matchwinner (2-3). Inmiddels is de Aziaat geopereerd. "Onze persvoorlichter heeft dit iets te mooi opgeschreven", zegt Mourinho op de persconferentie, een dag voor de Champions League-confrontatie met RB Leipzig. "Ik had het anders opgeschreven. Ik reken dit seizoen niet meer op Son."

Woensdagavond speelt Tottenham Hotspur tegen RB Leipzig het heenduel in de Champions League, begin maart is de return. Voorin heeft José Mourinho maar weinig te kiezen. Naast Son is Harry Kane al voor langere tijd niet inzetbaar. "De situatie had niet erger kunnen zijn. Ik heb me periodes zorgen gemaakt over het niet hebben van aanvalsopties op de bank, nu gaat het om opties op het veld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen