Cambuur legt smaakmaker Kallon alsnog langer vast

Cambuur legt smaakmaker Kallon alsnog langer vast

18 februari 2020 – SC Cambuur heeft het contract van aanvaller Issa Kallon (24) dinsdag alsnog verlengd. De buitenspeler leek met een aflopende verbintenis in het vooruitzicht op weg naar de uitgang bij de koploper van de Eerste Divisie, maar beide partijen hebben alsnog een overeenstemming tot en met 2022 bereikt."Issa heeft zoveel dreiging en diepgang in zijn spel waardoor hij voor elke verdediging een plaag is", vertelt technisch directeur Foeke Booy op de clubsite. "Wij hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we hem graag langer in Leeuwarden willen houden en zijn vooral heel blij dat dit uiteindelijk is gelukt."

Ook aanvaller Kallon is blij met zijn nieuwe contract, omdat hij het 'enorm naar zijn zin heeft' in Leeuwarden. "We hebben daarnaast een geweldige spelersgroep en mijn band met de staf, en Henk de Jong in het bijzonder, is gewoon heel goed. Kan niet wachten om me nog verder te ontwikkelen en met Cambuur de weg omhoog in te zetten."

Kallon staat momenteel overigens buitenspel bij de Leeuwarders met een hamstringblessure, maar kent wel een goed seizoen met als hoogtepunt zijn vier treffers tegen TOP Oss. In totaal speelde hij negentig wedstrijden voor de Leeuwarders, waarin hij tienmaal scoorde en 22 assists gaf. Eerder kwam hij uit voor FC Emmen, FC Utrecht en (Jong) Vitesse.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 27 november 2020