Tronstad tevreden met eerste Vitesse-weken: "Voel me kiplekker"

18 februari 2020, 10:35

Vitesse-aankoop Sondre Tronstad heeft het tot dusver enorm naar zijn zin in Arnhem. De Noor maakt niet alleen een goede indruk en krijgt complimenten, maar is zelf ook content met zijn eerste wedstrijden. "Ik ben blij dat de start goed is."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. "Ik ben nieuw, het niveau in de Eredivisie is hoger dan in Noorwegen. Dan is alles toch even afwachten. Maar ik voel me kiplekker", glimlacht de Noor, die voor meer evenwicht zorgt op het middenveld van de Arnhemmers, waar Riechedly Bazoer het kind van de rekening werd. 

"De wisselwerking met Matus Bero is meteen al goed. Met de hele groep. Ik ben hartstikke goed in de selectie opgenomen. Er is vanaf de start al een klik", aldus Tronstad. "Maar ik moet ook zeggen dat ik erg blij ben dat er nu ook een overwinning bij staat. Ik heb nu drie competitiewedstrijden en een bekerduel gespeeld. De resultaten vielen niet bepaald mee. Dan is er nu na Heerenveen toch ook best opluchting."

Met name omdat hij in de fout ging bij het openingsdoelpunt van de Friezen. "Dat was gewoon mijn fout. Klaar. Ik ben dan wel blij dat de schade wordt weggepoetst. Dan is dit een smet op de wedstrijd voor mij. Maar meer ook niet. Ik zie de veerkracht in het team. En het spel. Dat was de vorige weken niet best. Maar tegen Heerenveen hebben we in fases echt wel goed voetbal laten zien. Dat is echt genieten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen