Jordan van der Gaag: "We gaan de bekerfinale halen met NAC"

17 februari 2020, 23:56

Jordan van der Gaag weet het zeker: hij gaat met NAC Breda naar de finale van de KNVB Beker. Dat zegt hij na de 2-4 zege van maandagavond op Jong Ajax, waar zijn vader Mitchell van der Gaag trainer is. De Bredanaars knokten zich in Amsterdam terug van een 2-0 achterstand. De 22-jarige middenvelder tekende zelf voor de derde NAC-treffer.

Op de vraag van FOX Sports waar dit voor NAC eindigt is Van der Gaag duidelijk: "Wij gaan volle bak voor promotie en ook in de beker willen we zover mogelijk komen. We gaan de finale halen, dat weet ik zeker." Hij roemt het karakter dat NAC vanavond toonde op De Toekomst. "Na de 2-0 bleven we gaan en gaven we niet op. In de rust hebben we gezegd dat we beter konden voetballen dan we in de eerste helft deden."

Voor Van der Gaag was het een extra speciale avond. Hij scoorde tegen de ploeg van zijn vader. "Vandaag heb ik hem helemaal niet gesproken. Ik ben de wedstrijd ingegaan zoals ik altijd doe. Straks spreek ik hem en kan 'ie er waarschijnlijk ook om lachen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen