AC Milan klimt richting subtop na minimale zege op Torino

AC Milan klimt richting subtop na minimale zege op Torino

17 februari 2020 – AC Milan houdt aansluiting met de subtop van de Serie A. Het elftal van Stefano Pioli klopte maandagavond in het eigen San Siro Torino met 1-0. Het doelpunt van Ante Rebic in de eerste helft bleek voldoende voor de drie punten.Sinds Zlatan Ibrahimovic terug is bij Milan, klauteren de Rossoneri omhoog. Deelname aan de Europa League lijkt haalbaar, al zijn de verschillen tussen plek vijf en elf niet groot. Milan moest in elk geval winnen om naar de achtste plaats te klimmen.

Daarin slaagde Milan. In de eerste helft maakten de gastheren het verschil. Al een tijdje hing de openingsgoal in de lucht en na 25 minuten kreeg Milan loon naar werken. De gevierde man was Ante Rebic. Milan vergat in de tweede helft het duel wel te beslissen. Ibrahimovic was dichtbij de 2-0 en Samuel Castilllejo miste een oplegde kans.

Omdat Torino er geen slotoffensief uit kon persen, kon Milan zich de missers veroorloven en bleven de drie punten in de modestad. Dat brengt de club naar plek acht, op een punt van de plek die een Europa League-ticket oplevert.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 6 april 2020

  2. zondag 5 april 2020

  3. zaterdag 4 april 2020