'Kans blijft klein dat Brama onder Garcia gaat spelen bij Twente'

17 februari 2020, 23:14

In de luwte heeft Wout Brama zijn eerste minuten van de tweede seizoenshelft gemaakt. De veelbesproken middenvelder speelde maandagavond mee bij Jong FC Twente, dat verloor van Jong De Graafschap (0-2). Het blijft echter zeer de vraag of Brama binnenkort ook speeltijd krijgt in het eerste elftal.

Een week geleden barstte de bom, toen Brama door keeperstrainer Sander Boschker weg werd gezet als splijtzwam binnen de selectie. Tot dan toe had het clubicoon na de jaarwisseling nog geen enkele keer bij de wedstrijdselectie gezeten. Na alle heisa van vorige week, zat Brama zaterdag tegen AZ plots wel op de bank.

Volgens de Tubantia is de kans echter klein dat hij met Gonzalo Garcia aan het roer ook gaat spelen voor het eerste. De strijdbijl is vooral begraven om de rust binnen en buiten de club zoveel mogelijk te bewaren. Brama mocht maandagavond wel opdraven bij het tweede elftal, maar kon een nederlaag niet voorkomen.