Gisteren gemist: Ajax-fans welkom in Kuip, veel pech Chelsea

18 februari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 17 februari.

Ajax-fans zijn welkom bij eventuele bekerfinale tegen Feyenoord

Ajax-fans zijn bij een eventuele bekerfinale tegen Feyenoord welkom in De Kuip. Dat verzekert Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam. Om de finale te bereiken moet Ajax afrekenen met FC Utrecht en Feyenoord met NAC Breda. De eindstrijd staat gepland voor zondag 19 april.

'Siem de Jong verlaat Ajax voor MLS-avontuur bij FC Cincinnati'

Siem de Jong staat voor een Amerikaans avontuur. Alleen de laatste details verwijderen hem van een transfer naar FC Cincinnati, waar Ron Jans en Gerard Nijkamp werkzaam zijn. Ook Jürgen Locadia speelt sinds kort voor de club, die op zondag 1 maart aan haar tweede seizoen in de Major League Soccer (MLS) begint.

Avond vol met pech resulteert in nederlaag Chelsea tegen United

Voor Chelsea is het competitieduel met Manchester United er een geworden om snel te vergeten. Na het uitvallen van N'golo Kanté, twee afgekeurde doelpunten, een bal op de paal en een niet gegeven rode kaart aan Harry Maguire verloor Chelsea maandagavond met 0-2.

Jong Ajax geeft het weg tegen NAC, blessure Mazraoui

Een volgende tegenvaller voor Jong Ajax: na 7-2 nederlaag van vorige week tegen Jong FC Utrecht verspeelden de Amsterdamse beloften maandag tegen NAC Breda een 2-0 voorsprong en bleef het opnieuw met lege handen achter. De Amsterdamse beloften moesten met 2-4 buigen voor de bekerstuntploeg. Daarnaast viel Noussair Mazraoui ook nog geblesseerd uit.

Messi wint samen met Formule 1-coureur Hamilton sport-Oscar

Een nieuwe mijlpaal voor Lionel Messi: de Argentijn heeft als eerste voetballer de Laureus Award (sport-Oscar) gewonnen. Hij moet de prijs wel delen met Formule 1-coureur Lewis Hamilton. Ook dat is een unicum. Nooit eerder werd de eretitel aan twee sporters gegeven.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen