Vrees wordt waarheid: Sinisterra zes tot acht maanden out

17 februari 2020, 15:06

De vrees voor een ernstige blessure is waarheid geworden voor Luis Sinisterra. Feyenoord communiceert maandag via de officiële kanalen dat de Colombiaanse aanvaller zondag tegen PEC Zwolle (3-4) een ernstige knieblessure heeft opgelopen. Hij zal naar verwachting zes tot acht maanden niet in actie komen.

Direct na de zege in Zwolle liet trainer Dick Advocaat zich al ontvallen dat de vooruitzichten niet positief waren. Sinisterra is maandag in het Erasmus MC in Rotterdam onderzocht door clubarts Casper van Eijck, die de ernst van de blessure heeft vastgesteld. Voor de Colombiaan betekent het dat zijn seizoen er nu al op zit. Mogelijk moet hij zelfs een deel van het komende seizoen laten schieten.

Zo krijgt de zege van Feyenoord in Zwolle een vervelende nasmaak. Sinisterra deed zondag een helft mee. Aan het einde van het eerste bedrijf raakte hij geblesseerd, waarna hij in de rust werd gewisseld. De Colombiaan speelt sinds anderhalf jaar in Rotterdam en heeft na een onwennige beginfase zijn draai helemaal gevonden. Dit seizoen was hij in competitieverband bij negen doelpunten direct betrokken: vijf goals en vier assists.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen