'Guardiola blijft ondanks Champions League-uitsluiting City trouw'

17 februari 2020, 13:42

De toekomst van Pep Guardiola lijkt gewoon bij Manchester City te liggen. Toen bekend werd dat The Citizens de komende twee seizoenen niet mogen uitkomen in de Champions League, werd meteen gespeculeerd over een vroegtijdig vertrek van de Catalaanse manager. Meerdere Engelse media melden nu dat Guardiola zijn contract, dat doorloopt tot medio 2021, gewoon zal uitdienen.

Onder meer Sky Sports en de BBC melden maandag dat Guardiola de club trouw blijft. In het contract van de coach zou een clausule staan waardoor hij aan het einde van het seizoen kan vertrekken, maar hij is niet van plan daar gebruik van te maken. In navolging van Guardiola zou ook Raheem Sterling bij Manchester City willen blijven. Ook over zijn toekomst wordt veelvuldig gespeculeerd.

Eerder liet Ruud Gullit, analist bij de BBC, weten het begrijpelijk te vinden als Guardiola een vertrek overweegt. "Moet je loyaal zijn aan iets wat niet goed is gegaan? Dat weet ik niet, het is aan hem. Het is niet zijn fout wat er is gebeurd. Dat heeft híj niet gedaan. Hij heeft er niet voor getekend."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen