Wijnaldum over duel met Atlético: "Het zijn strijders, net als wij"

17 februari 2020, 10:56

Georginio Wijnaldum ziet gelijkenissen tussen Liverpool en Atlético Madrid. Die clubs staan dinsdag tegenover elkaar in het Wanda Metropolitano in achtste finale van de Champions League. Een zware wedstrijd voor titelhouder Liverpool, verwacht Wijnaldum

"Ze lijken veel op ons, het zijn strijders. Atlético is min of meer zoals wij, ook echt moeilijk te verslaan", zegt de Oranje-international op de website van de UEFA. "Ik denk dat je dat kunt zien aan hun speelstijl in de competitie. Ze strijden voor een resultaat en kunnen gemakkelijk schakelen wanneer dat nodig is. Ze weten wat er voor nodig is om een wedstrijd te winnen. Dus ja, dit worden echt moeilijke wedstrijden. "

Liverpool is als regerend Champions League-winnaar en ongeslagen koploper van de Engelse competitie favoriet om de cup met de grote oren weer te winnen. Dat zorgt niet voor extra druk, vindt Wijnaldum. "Want we doen vrijwel hetzelfde als vorig seizoen. We zijn vooral bezig met het verbeteren van het team en het worden van een team dat echt moeilijk te verslaan is, dus dat is in wezen hetzelfde als vorig jaar. We proberen alles geven wat we hebben en zullen zien wat dat aan het einde van het seizoen oplevert."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen