Mulder: VAR mocht überhaupt niet ingrijpen bij doelpunt Willem II

16 februari 2020, 22:32

De VAR kon de gelijkmaker van Willem II tegen FC Utrecht überhaupt niet afkeuren. Dat zegt Siemen Mulder, zondagmiddag de scheidsrechter van dienst in Tilburg. Volgens hem ontstond er na de vermeende overtreding van Mike Tresor Ndayishimiye op Simon Gustafson een nieuwe aanval. "De VAR mag hier niets doen", aldus de arbiter.

"De bal wordt daarna eerst breed en teruggespeeld. Dan is het een nieuwe aanval. Bij zo'n moment moet de bal direct doorgaan en er snel gescoord worden", legt Mulder uit aan FOX Sports. "Het moet ook nog eens een duidelijke overtreding zijn. Daar kun je over discussiëren. Hij wordt licht op z'n hak getikt. De hele wedstrijd heb ik kleine overtredinkjes laten gaan en volgens mij kwam dat het spel ten goede."

Lees ook: Van den Brom noemt Mulder 'lul': "Wordt geen klote mee gedaan"

FC Utrecht-trainer John van den Brom reageerde woedend. Hij schold Mulder zelfs uit. "Ik hoorde het via-via, dus ik wil het zelf eerst nog terugluisteren. Maar als ik meerde keren voor 'dikke lul' wordt uitgescholden, is dat niet de manier waarop we met elkaar om moeten gaan", reageert de scheidsrechter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen