Ziyech terug in basis bij Ajax tegen RKC, Alvarez achterin

16 februari 2020, 13:39   Bijgewerkt: 16 februari 2020, 14:24

Hakim Ziyech keert tegen RKC Waalwijk terug in de basis bij Ajax. De Marokkaanse smaakmaker, die deze week een transfer naar Chelsea afrondde, is helemaal hersteld van een kuitblessure. Zijn komst in het elftal gaat ten koste van Ryan Gravenberch die op de bank plaats moet nemen.

Ziyech maakte afgelopen woensdag in de bekerwedstrijd tegen Vitesse al zijn rentree door als invaller in het veld te komen. Dat was ook het geval voor Daley Blind. Hij begint tegen RKC echter nog op de bank. Daarom staat Lisandro Martínez ook vandaag centraal in de verdediging. Edson Alvarez staat naast hem. Hij vervangt de geblesseerde Joël Veltman. Perr Schuurs is nog niet fit.

Door de terugkeer van Ziyech staat Donny van de Beek nu naast Carel Eiting op het middenveld, met Ziyech daar dan net voor. Voorin kiest Ajax-trainer Erik ten Hag opnieuw voor het trio Dusan Tadic, Lassina Traoré en Ryan Babel. RKC-trainer Fred Grim heeft zijn opstelling op twee plaatsen gewijzigd. Daan Rienstra speelt op het middenveld in plaats van Tijjani Reijnders en Sylla Sow neemt in de voorhoede de plek in van Darren Maatsen.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen