Slecht nieuws Ajax: Getafe-spits Angel lijkt te blijven

Slecht nieuws Ajax: Getafe-spits Angel lijkt te blijven

16 februari 2020 – Getafe lijkt in het belangrijke tweeluik met Ajax in de Europa League nog steeds te kunnen beschikken over spits Angel Rodriguez. Ajax mocht hopen dat de makkelijk scorende aanvaller zou vertrekken, maar trainer Jose Bordalas heeft na het treffen met FC Barcelona van gisteren gezegd dat hij ervan overtuigd is dat Angel bij Getafe blijft.De transfermarkt in Spanje is inmiddels ook gesloten, maar toch zou Angel nog een stap kunnen maken. Vanwege een dispenstatieregeling mogen clubs die langdurig geblesseerde spelers hebben namelijk ook buiten de transferperiode nog een aankoop doen. En aangezien Barcelona met de maandenlange blessures van Ousmane Dembélé en Luis Suárez in de maag zit, kunnen zij in aanmerking komen voor die regeling.

'Veel om voor te spelen'
En dus wordt Angel Rodriguez nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar de Catalanen. De 32-jarige aanvaller scoorde dit seizoen al tien keer in La Liga en dus zou zijn vertrek goed nieuws betekenen voor Ajax met het oog op die dubbele ontmoeting in de Europa League. Toch lijkt Angel gewoon aan de aftrap te staan tegen de Amsterdammers.

"Ik heb veel nieuws gezien", zegt trainer Bordalas tegen de Spaanse krant Marca over zijn spits. "Maar op dit moment is hij een Getafe-speler. Ik heb de voorzitter gesproken en hij heeft mij laten weten dat er geen nieuws is. We zijn ervan overtuigd dat hij bij ons blijft. Wij hebben nog een hoop om voor te spelen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 6 april 2020

  2. zondag 5 april 2020