Luuk de Jong opnieuw op de bank: winteraankoop krijgt voorkeur

16 februari 2020, 10:57

Voor de tweede wedstrijd op rij moet Luuk de Jong vanaf de bank beginnen bij zijn club Sevilla. Coach Julen Lopetegui geeft in het lunchduel met Espanyol van vanmiddag de voorkeur aan één van zijn winteraankopen, net als in het verloren competitieduel met Celta de Vigo van vorige week zondag.

Nadat De Jong in de eerste wedstrijden na de winterstop nog de nodige minuten als basisspeler had gemaakt, moest hij tegen Celta vorig weekend ineens op de bank plaatsnemen. De oud-spits van PSV mocht een kwartier voor tijd wel invallen in de wedstrijd die Sevilla uiteindelijk verloor met 2-1. Desondanks staat onze landgenoot vandaag opnieuw niet in de basis.

Lopetegui kiest tegen Espanyol wederom voor Youssef En-Nesyri in de spits. De winteraankoop, die overkwam van Leganés, begon tegen Celta ook op de plek van De Jong en maakte in dat duel de openingstreffer. Het was zijn eerste basisplaats voor zijn nieuwe club en ook meteen zijn eerste doelpunt. De Jong kwam dit seizoen in totaal twintig keer in actie voor Sevilla en maakte daarin vier treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen