Zwitserland
2 – 0
Turkije
Italië
1 – 0
Wales

Pardew houdt hoop bij ADO ondanks positie: "Nog elf wedstrijden"

Pardew houdt hoop bij ADO ondanks positie: "Nog elf wedstrijden"

16 februari 2020 – De problemen voor ADO Den Haag aan de onderkant van de Eredivisie worden met de week groter. Niet alleen verloor de ploeg gisteravond zelf van PSV, het zag concurrenten VVV-Venlo, FC Twente, Fortuna Sittard en FC Emmen allemaal punten pakken. Toch wil trainer Alan Pardew de handdoek nog niet in de ring gooien, zei hij na de nederlaag tegen PSV.

De 0-3 verliespartij tegen de Eindhovenaren betekende alweer de derde nederlaag voor ADO in vier wedstrijden. Aan de winst van PSV viel echter weinig te veranderen, zegt de Engelse oefenmeester. "Het beste team heeft vandaag gewonnen", analyseert Pardew tegenover de camera van FOX Sports. "Het was heel moeilijk voor ons."

Lees ook: PSV hervindt ook in uitduel oude vorm tegen inspiratieloos ADO

De penalty die PSV na iets meer dan een kwartier kreeg, vanwege een handsbal, was een flinke streep door de rekening, zegt Pardew. "Onze start was oké, maar dat deed ons pijn. Het is moeilijk voor een team als ons, onderin de competitie, om zo'n beslissing tegen te krijgen." Het gat met de veilige vijftiende plaats is voor ADO nu zeven punten geworden. "De komende elf wedstrijden zullen bepalen waar onze toekomst ligt."

gerelateerd