Gisteren gemist: PSV wint, nederlaag AZ en nieuwe zege L'pool

Gisteren gemist: PSV wint, nederlaag AZ en nieuwe zege L'pool

16 februari 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 15 februari.PSV hervindt ook in uitduel oude vorm tegen inspiratieloos ADO
PSV heeft de rust na een roerige periode weer hervonden. Ondanks de uitblinkende PSV-huurling Luuk Koopmans wist PSV na een enorme kansenregen toch driemaal te scoren tegen een hemeltergend zwak ADO Den Haag. Sam Lammers schoot raak vanaf elf meter en later besloten Ryan Thomas en Cody Gakpo de eindstand op 0-3. Hiermee gaan de Eindhovenaren (tijdelijk) over Feyenoord en Willem II heen en winnen ze voor het eerst sinds 29 september 2019 buitenshuis.

'PSV wacht onderzoek naar spreekkoren richting Ihattaren af'
Het ging na afloop niet alleen over de overwinning van PSV bij ADO Den Haag, maar ook over het gedrag van enkele ADO-supporters op de tribunes. Volgens trainer Ernest Faber was Mohamed Ihattaren ontdaan de kleedkamer binnengekomen en had dat mogelijk te maken met spreekkoren van de supporters van ADO.

Atalanta deelt Roma tik uit in strijd om Champions League
Atalanta heeft in een direct duel met AS Roma een grote stap naar weer een seizoen Champions League-voetbal gezet. De nummer vier van de Serie A won in eigen huis met 2-1 van de hoofdstedelingen en brengt zo het gat op zes punten.

Zwak AZ incasseert nieuwe domper bij onrustig Twente
AZ heeft na een teleurstellende week verrassend met 2-0 verloren van FC Twente. Nadat er in de KNVB-beker werd verloren van NAC, was de ploeg van Alfons Arts vandaag niet in staat een vuist te maken tegen de Tukkers, bij wie het afgelopen week ook erg rumoerig was. De Alkmaarders lieten helemaal niets zien, kwamen al vroeg op een 2-0 achterstand en maakten ook later geen moment aanspraak op een resultaat.

Koploper Liverpool knokt en wint ook bij Norwich City
Een nieuwe zege voor Liverpool in de Premier League. De ongenaakbare koplopers van de Engelse competitie rekenden ook af met hekkensluiter Norwich City. Dat ging buiten Liverpool echter een stuk moeilijker dan gedacht: 0-1.

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 6 april 2020

  2. zondag 5 april 2020