Rode kaarten Schouten en Denswil bij nederlaag Bologna

15 februari 2020, 19:54

Jerdy Schouten beleefde bij Bologna een negatieve primeur. De Nederlandse middenvelder kreeg in het thuisduel met Genoa voor het eerst in zijn loopbaan een rode kaart. En daar viel niets op af te dingen. Tot overmaat van ramp verloor Bologna op eigen terrein en moest in de slotminuten Stefano Denswil ook het veld ruimen: 0-3.

Adama Soumaoro had de gasten na bijna een half uur spelen op een 0-1 voorsprong gezet. De nummer zeven van de Serie A moest dus in de achtervolging, maar zag enkele minuten na de eerste tegentreffer al dat dat een lastige kluif ging worden. Schouten ging bij een duel te fel door, was te laat en raakte vol de enkel van Valon Behrami. Na ingrijpen van de VAR kreeg de middenvelder volkomen terecht de rode kaart.

Nog voor rust was het duel beslist omdat Antonio Sanabria kort voor de theepauze de 0-2 binnenprikte. Met tien man kwam Bologna niet meer in de buurt van een resultaat. Omdat ook Stefano Denswil in de slotfase rood kreeg en Genoa de daaropvolgende pingel benutte, werd het thuisduel nog pijnlijker besloten: 0-3. Genoa boekt daarmee een belangrijke overwinning en staat nog net onder de rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen