Beugelsdijk: "Het is de meest moeilijke periode in mijn loopbaan"

15 februari 2020, 15:26

Tom Beugelsdijk zit in de 'meest moeilijke periode' van zijn loopbaan. De huidige zeventiende plek van ADO Den Haag doet de geblesseerde verdediger pijn. "Het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar we blijven positief", aldus het clubicoon.

"Persoonlijk gaat het goed met me, ik hoop snel weer te kunnen spelen, maar ik krijg natuurlijk wel alles mee", zegt Beugelsdijk tegen Omroep West. "Ik voel me net zoals de andere spelers teleurgesteld. We staan op de zeventiende plek, met nog twaalf wedstrijden te spelen en met vijf punten achterstand op de nummer vijftien. Het is de meest moeilijke periode in mijn voetballoopbaan. Maar toch ben ik positief en ga ik er honderd procent vanuit dat we ons handhaven. Dat is het belangrijkste en staat nu op nummer één."

Beugelsdijk brak voor de winterstop zijn pols en kwam daarna niet meer in actie voor ADO. De mandekker ging vorige week onder het mes en hoopt spoedig zijn rentree te kunnen maken. Daarnaast wordt Beugelsdijk binnenkort voor het eerst vader. "Het is heel dubbel. Privé gaat het hartstikke goed, maar op werkgebied is het gewoon een klote tijd. Het zijn twee heel verschillende dingen. Maar ik probeer ook hier bij ADO gewoon heel positief te blijven. Ik blijf positief totdat we boven de streep staan."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen