Vertrouwen Willem II niet geknakt: "Het kan een keer gebeuren"

14 februari 2020, 15:49

Voor Willem II eindigde afgelopen weekend een reeks van negen wedstrijden zonder nederlaag. Op bezoek bij PSV ging de grote verrassing van de Eredivisie met 3-0 onderuit. De nederlaag heeft het vertrouwen van de Tilburgse niet geknakt, stelt trainer Adrie Koster.

"Het kan een keer gebeuren", blikt hij op de clubsite terug op de afgelopen wedstrijd. "We speelden tegen PSV, een topclub die ondanks de mindere periode thuis slechts één wedstrijd heeft verloren. Dat was tegen AZ, toen speelden ze ook nog met tien man. Zo slecht doen ze het niet thuis. Zo'n wedstrijd zit ertussen. Het is aan ons om te laten zien dat we niet voor niets vierde staan."

Tegen concurrent FC Utrecht kan Willem II zich komend weekend sportief revancheren. "Ik verwacht heel veel van Utrecht. Ze hebben specifieke kwaliteiten in de ploeg, veel snelheid voorin en scorend vermogen. Het is een ploeg die thuishoort in de subtop, qua begroting en manier van spelen. Een lastige wedstrijd, maar we zijn thuis niet makkelijk niet te verslaan. Utrecht zal tot de bodem moeten gaan willen ze hier met een resultaat weggaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen