Opmerkelijk: Brama maakt rentree in wedstrijdselectie Twente

14 februari 2020, 13:29

Het is een zeer roerige week voor FC Twente, waar het vooral na de verloren wedstrijd tegen FC Emmen zeer onrustig werd. Dat had alles te maken met het feit dat Wout Brama weer niet bij de selectie zat en bovendien kritiek kreeg van assistent-trainer Sander Boschker. Trainer Gonzalo Garcia probeert de rust terug te brengen en neemt Brama dit weekend weer op in zijn selectie.

Dat melden regionale media vrijdag. De 33-jarige Brama stond in december nog meermaals in de basis bij Twente, maar verdween rondom de jaarwisseling ineens uit de wedstrijdselectie. Brama zat in 2020 nog niet bij de groep en dat kwam trainer Garcia op veel kritiek te staan van de fans van Twente, die het in de media opnamen voor de 33-jarige Brama. Garcia probeert de brandjes nu te blussen door Brama op te nemen in de selectie voor het duel met AZ van zaterdag.

"We moeten op dit moment doen wat het beste is voor de club", zegt de trainer tegen Tubantia. Garcia weet dat het terughalen van Brama een slimme zet is, maar het is niet alleen om de fans rustig te krijgen. "Het is ook mijn beslissing. Als ik nee zeg, is het nee, maar we proberen de rust weer terug te krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen