Heerenveen baalt: "Enorme kans op halve finale laten liggen"

14 februari 2020, 09:21

Bij sc Heerenveen is de teleurstelling over de nederlaag tegen Feyenoord (0-1) in de kwartfinales van de beker zeer groot. Trainer Johnny Jansen en zijn spelers hadden het idee dat er veel meer te halen was in de thuiswedstrijd.

De conclusie van Jansen in de Leeuwarder Courant is helder. "We hebben een enorme kans op het bereiken van de halve finale laten liggen", zegt Jansen. De trainer merkte dat zijn team in de tweede helft beter in het spel kwam. "We kregen steeds meer grip op de wedstrijd en voldoende kansen om de gelijkmaker te forceren. We hadden onszelf hier moeten belonen."

Heerenveen wacht nog op de eerste overwinning van 2020 en moet zich nu vol gaan richten op de competitie. Zondag wacht het uitduel met Vitesse. "Het is nu de kunst om de batterij op te laden voor zondag", weet Jansen, die de teleurstelling eerst zal moeten verwerken. "Ik baal enorm dat we verloren hebben. De teleurstelling overheerst. Maar uiteindelijk moeten we positieve zaken uit deze wedstrijd meenemen naar Arnhem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen