Bijlow niet bezig met Oranje: "Heb pas een paar duels gekeept"

14 februari 2020, 08:38

Trainer Dick Advocaat ziet in Feyenoord-doelman Justin Bijlow op termijn een speler voor het Nederlands elftal, maar zelf is hij daar nog niet mee bezig. Dat heeft hij gezegd na de 0-1 overwinning op sc Heerenveen in de beker.

Volgens trainer Advocaat is Bijlow bezig om zich geweldig te ontwikkelen. "Hij keept in de toekomst bij Oranje", zei de coach al. "Als je 22 jaar bent en je keept op de manier zoals hij dat invult, met de rust die hij nu al uitstraalt… Dan kan het alleen maar nog beter worden." Zelf probeert hij vooral rustig te blijven. "Als het komt, zou het mooi zijn'' zegt hij, 'maar ik heb pas een paar wedstrijden gekeept, hè. Ik zal eerst over een langere periode mijn niveau en vorm moeten tonen. Dan zullen we wel zien. Wel heb ik al een keer bij Oranje gezeten, dat was toen voor een stage. En ik zat ooit bij de voorselectie, dat vond ik al een eer."

Richting het EK kan het spannend worden voor Bijlow, maar hij heeft weinig verwachtingen wat dat betreft. "Ik reken dus helemaal nergens op en concentreer me vooral op Feyenoord. Wat de toekomst brengt, weet ik ook niet. Voorlopig ben ik gewoon blij dat ik weer elke week kan keepen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen