Fer emotioneel: "Carlo kijkt nu met een lach naar ons"

14 februari 2020, 08:00

Voor Feyenoord stond er donderdag tegen sc Heerenveen (0-1) meer op het spel dan louter een overwinning. De ploeg wilde koste wat kost Carlo de Leeuw een mooi afscheid geven en slaagde daarin. Tot tevredenheid van matchwinner Leroy Fer.

De middenvelder maakte in de eerste helft de enige goal en hield zijn rouwband omhoog ter ere van De Leeuw. Fer was na afloop emotioneel toen hij sprak over de donderdag overleden materiaalman van Feyenoord. "Een goede vriend, iemand met een goud hart is er niet meer", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Dan is het moeilijk om zo'n wedstrijd te voetballen, maar je moet honderd procent gefocust zijn, ook voor Carlo. Een emotionele avond, maar ik ben blij met hoe we die hebben afgesloten."

Fer werkte lang samen met De Leeuw. Onder meer in zijn eerste periode bij Feyenoord en ook tijdens zijn tijd bij Oranje in 2014 toen De Leeuw daar materiaalman was. "Iedereen heeft alleen maar goede woorden over Carlo, hij stond altijd voor je klaar. Steven (Berghuis, red.) zei ook al dat het zo moest zijn dat uitgerekend ik dan die goal moest maken en Carlo nu met een lach naar ons kijkt."

Lees ook: Emotionele avond Feyenoord: "Verliezen was geen optie"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen