Boulahrouz: "Slimme spelers als Hakim zullen zich altijd redden"

Boulahrouz: "Slimme spelers als Hakim zullen zich altijd redden"

13 februari 2020 – Hakim Ziyech gaat zich staande houden in de Premier League, verwachten Khalid Boulahrouz en Ed de Goeij. De oud-internationals hebben een verleden bij Chelsea en volgen hun oude club nog op de voet. In gesprek met het Algemeen Dagblad geven zij hun mening over de transfer van Ziyech.Boulahrouz stelt dat Ziyech zich fysiek zal moeten aanpassen aan de Premier League. "Maar intelligente spelers kunnen overal spelen. En Hakim is zo'n speler. Tuurlijk gaat ook hij aanpassingsproblemen hebben, maar dat overleeft hij wel. hij geen moeite daarmee hebben. Slimme spelers als Hakim zullen zich altijd kunnen redden", aldus de oud-verdediger.

Chelsea is de juiste club voor de Marokkaanse spelmaker, vindt Boulahrouz. "Ziyech moet Ziyech kunnen zijn. En onder Frank Lampard kan hij dat. Frank houdt net zoals Hakim van mooi voetbal. Zijn voorzetten en steekballen zijn van zo'n hoog niveau. In mijn ogen is dit echt de juiste stap die Hakim kon maken. Lampard is supergecharmeerd van spelers zoals Hakim, dus in mijn ogen is dit zeker de juiste club, 100 procent."

De Goeij, voormalig doelman van The Blues, is het daar mee eens. "Met Lampard aan het roer speelt Chelsea dit seizoen echt leuk en attractief voetbal. Echt het voetbal waarin Ziyech tot zijn recht komt. Ook denk ik dat hij op meerdere posities kan spelen. De afgelopen jaren hebben dat laten zien. Chelsea is gewoon een mooie club en op dit moment zeker een goede stap voor hem."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 25 januari 2021

  2. zondag 24 januari 2021