Van der Vaart denkt dat Ziyech en Chelsea goede match vormen

13 februari 2020, 19:49

Rafael van der Vaart baalt dat Hakim Ziyech komende zomer vertrekt bij Ajax, maar gunt hem de transfer naar Chelsea van harte. Donderdag maakten de clubs bekend dat de spelmaker voor een transfersom van maximaal 44 miljoen euro de overstap naar Engeland maakt. Daar gaat hij samenwerken met Frank Lampard, een trainer die volgens Van der Vaart goed past bij Ziyech.

Via Twitter wordt Van der Vaart donderdagmiddag gevraagd naar zijn mening over de transfer van Ziyech. 'Het is een geweldige speler en een geweldige gast', begint hij. 'Met de juiste coach is Ziyech een speler die bij veel topteams in Europa veel zou bijdragen. Frank Lampard heeft tot nu bewezen dat hij creatieve spelers begrijpt en ook kennis heeft van vermakelijk doch effectief voetbal.'

Van de aanwezigheid van Lampard bij Chelsea gaat Ziyech profiteren, verwacht Van der Vaart. 'Daarom zie ik een goede match tussen speler, club en coach. Mijn hart is nog steeds een beetje gebroken omdat onze MVP Ajax en het Nederlandse voetbal verlaat. Hem in een Spurs-shirt zien spelen, had mijn leed wat verzacht', besluit hij met een knipoog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen